Κάθε σταγόνα από την Συμπυκνωμένη Ουσία Βιολέτα έχει σχεδιαστεί για να αρωματίζει όλα τα ρούχα.
Σύμβολο της άνοιξης, είναι η μητρική ουσία της όμορφης εποχής.
Η αρωματική της σύνθεση απελευθερώνει στα ρούχα ένα παθιασμένο και έντονο άρωμα, με την ανθισμένη νότα να κυριαρχεί και να διαρκεί για πολύ.
Ένα υγρό που προστίθεται στο μαλακτικό κατά το πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο κατά την τελευταία ξέπλυση.
Το Αρωματικό Ρούχων Βιολέτα είναι χωρίς parabens και χωρίς νικέλιο.
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Αρωματικό κερί από φυτικά υλικά σε κόκκινο χρώμα με πλούσια άρωμα κέικ με μέλι!
Συνολικό βάρος: 430 γρ
Καθαρό βάρος: 180 γρ
Ύψος: 8 εκ
Διάμετρος: 7,2 εκ
Το προϊόν είναι χυμός ελιάς και φύλλων, προερχόμενο από ελαιόδεντρα με υψηλή συγκέντρωση οργανικών πολυφαινολών. Δημιουργείται από τις διαλυτές ελαιώδεις ουσίες στο νερό, που αποκτώνται κατά τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του προϊόντος, τα χαρακτηριστικά του και η μικροβιολογία του.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μηχανικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς. Συλλέγονται σε βέλτιστο επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις τους.
Το Bas Armagnac VSOP μας σε 40° είναι ένα μείγμα πολλών παλαιών ετών που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 8 χρόνια. Με ένα χρώμα τοπάζι αμυγδάλου με χάλκινες ανταύγειες, προσφέρει μια ευχάριστη μύτη με νότες σαφράν, ελαφρού πιπεριού, καρύδας και γλασαρισμένων δαμάσκηνων. Στο στόμα, προσφέρει μια μεγάλη αίσθηση φρεσκάδας με αρώματα από δαμάσκηνα και αμύγδαλο, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ όμορφη ισορροπία. Παρέχεται με μια θήκη, είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του armagnac που αναζητούν μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία.
Αφεθείτε στη φυσική και αυθεντική γεύση της Τοσκάνης με το ACQUA PANNA Still Water Glass. Αυτή η συσκευασία των 24 φιαλών γυαλιού των 500ml είναι ιδανική για να φιλοξενήσετε δείπνα, να διασκεδάσετε καλεσμένους ή απλά να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό ποτό.
Το ACQUA PANNA είναι γνωστό για την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση του, προερχόμενο από τις φυσικές πηγές της Τοσκάνης. Το νερό εμφιαλώνεται προσεκτικά στην πηγή, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε τη φρεσκότερη και πιο αυθεντική γεύση που είναι δυνατή. Οι γυάλινες φιάλες προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε περίσταση, και το μέγεθος τους τις καθιστά ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια.
Η λεία και βελούδινη υφή του ACQUA PANNA Still Water Glass είναι ιδανική για να συνοδεύει εκλεκτά γεύματα ή απλά να απολαμβάνεται μόνη της. Οι γυάλινες φιάλες διατηρούν τη φυσική γεύση του νερού, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις του μεταλλικού νερού.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Όλη η αρωματική δύναμη ενός μπαλσάμικου μέσω της μακράς συγκέντρωσης του φρούτου κατά τη διάρκεια της μείωσης στη φωτιά.
ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
Χαρακτηριστικά
Ξύδι που προέρχεται από την καραμελοποίηση ενός μούστου από φρέσκα μήλα, συνδυασμένο με το φυσικό ξύδι Ozpina.
Αληθινό ελιξίριο, κάθε σταγόνα μετράει.
Ιδανικό σε σαλάτες και για να αποσυμπιέσετε κρέατα όπως το χοιρινό ή την πάπια.
Συσκευασία
Κομψή μπουκάλα γυαλιού σιφόν 200 ml, μηχανικό καπάκι με ανατροπή.
Ο εστραγκόν είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο: είναι το μόνο φυτό της οικογένειας της αψιθιάς που δεν έχει έντονη πικρία στη γεύση. Το φυτό έχει έντονο πικάντικο και ξινό άρωμα, αναζωογονητική γεύση, και οι Γάλλοι σεφ εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αυτές τις ιδιότητες, δημιουργώντας πολλές γαστρονομικές συνταγές με αυτό. Ο εστραγκόν, τόσο φρέσκος όσο και αποξηραμένος, χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων: συμπληρώνει καλά τις ομελέτες, πολλές τύπους σαλτσών.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων για μεσημεριανό, ποτών, γλυκών πιάτων.
Γεύση
πικάντικη, ελαφρώς πικάντικη, αναζωογονητική
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 23
Λίπη (γ / 100γ)… 7,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 50
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 360
Εισάγουμε ένα ρούμι από κεχριμπάρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ένα μείγμα 5 ετών και 3 ετών. Προσθέτουμε βιολογικό μέλι από το Issigeac στην Ντορντόν και πιστοποιημένη βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια, προσθέτουμε άνθη Mafan για να αποκτήσουμε μια μοναδική και πρωτοφανή γεύση στην αγορά των αποσταγμάτων.
Μια λάμψη στο στόμα και μια απίστευτα μακρά επίγευση... Το Mafana θα σας εκπλήξει!
Τύπος ρουμιού: Βοτανικό ρούμι
Χωρητικότητα: 70cl το καθένα
Ποσοστό αλκοόλ: 35°
Οι πράσινες ελιές Χαλκιδικής είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, βιταμινών B1, B6 και B12 και περιέχουν καλή ποσότητα βιταμίνης Α, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή και την υγεία.
Οι πράσινες ελιές συγκομίζονται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής, η οποία αναδεικνύει τις νόστιμες ιδιότητες αυτού του πολύτιμου φρούτου. Είναι μία από τις πιο εμπορικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο και βρίσκονται σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά γενικά στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο έξυπνος πίνακας ελέγχου Hub είναι ένα βασικό στοιχείο του συστήματος ασφαλείας Ajax. Η συσκευή παρακολουθεί τη λειτουργία όλων των ανιχνευτών Ajax και στέλνει αμέσως σήμα συναγερμού στον ιδιοκτήτη και στο Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης.
Ο ρόδι περιέχει ένα ολόκληρο σύμπλεγμα βιταμινών και μετάλλων. Η σάλτσα ροδιού έχει θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα, μειώνει τη χοληστερόλη και αυξάνει τα επίπεδα αιμοσφαιρίνης.
Καθαρό Βάρος: 250 γρ.
Μεικτό Βάρος: 280 γρ.
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 1,3 γρ., λιπαρά - 0,8 γρ., υδατάνθρακες - 54 γρ., ίνες - 4 γρ.
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 259 kcal / 1084 kJ
Μεταλλικά στοιχεία mg ανά 100 γρ.: Fe 2,4 K 13467 Ca 884
Συστατικά: Συμπυκνωμένος χυμός ροδιού, γλυκόζη, κιτρικό οξύ, καραμέλα.
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Όχι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
Για ηλεκτρονικές και διαστημικές εφαρμογές που απαιτούν χαμηλή απελευθέρωση αερίων και ελάχιστους πτητικούς συμπυκνωτές για να αποφευχθεί η συμπύκνωση σε ευαίσθητες συσκευές. Για συγκόλληση ή σφράγιση ελαστομερών σιλικόνης και ορισμένων μετάλλων ή πλαστικών.
Ένα μεγάλο κλασικό στην οικογένεια των λικέρ, στην Egiazki αποφασίσαμε γρήγορα να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή λικέρ μέντας.
Η γκάμα των λικέρ μας παίζει περισσότερο με τη γλυκύτητα και την υποβλητικότητα, εδώ έχουμε στοιχηματίσει στην ένταση και τη φρεσκάδα.
Πέρα από τη φρεσκάδα της, η Μέντα Egiazki ξεχωρίζει για την ελαφρότητά της, τη στρογγυλότητά της και τις λεπτές μπαχαρικές νότες. Πετύχαμε αυτή την ισορροπία συνδυάζοντας δύο ποικιλίες μέντας, μία πικάντικη και μία πράσινη. Η πρώτη προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και η δεύτερη μαλακώνει αυτό το λεπτό μείγμα.
Η συνταγή μας είναι φτιαγμένη από φυσικές εκχυλίσεις από μέντα και φύλλα μέντας πειραιώτικης που αποκτώνται μέσω απόσταξης.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το όμορφο πράσινο χρώμα που επιδεικνύει η Μέντα δεν κρύβει την υπερβολική ζάχαρη και απλώς ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.